Skip to main content

Perfectionistisch, groot verantwoordelijkheidsgevoel, hooggevoelig… prachtige eigenschappen, maar het maakt je wel gevoelig voor overbelasting.

Steeds meer mensen in Nederland krijgen te maken met een burn-out en vooral het aantal jongeren neemt hierin toe. Er komt daarbij steeds meer bewijs dat chronische stress kan leiden tot een depressie.

Stress kan op korte termijn je prestaties verbeteren, want het maakt je meer alert en geconcentreerd. Op lange termijn is het niet gezond, omdat je lichaam geen tijd meer heeft om te ontspannen. Het kan ervoor zorgen dat je overbelast en uitgeput raakt en verdere gezondheidsklachten ondervindt. Tijd om voor jezelf op te komen dus!

Het gebeurt regelmatig dat mensen een afspraak maken om te ervaren wat Reiki voor hen kan betekenen in een situatie, waarin ze last hebben van stress, burn-out of depressieve klachten.

MOGELIJKE BEHANDELINGEN

Een Reiki-behandeling kan een belangrijke bijdrage leveren in een situatie met veel spanning, onrust en verdriet. Ontspanning en zelfvertrouwen is de basis van waaruit je je leven weer kunt opbouwen. Dit kan in overleg aanvullend op een behandeling bij een arts of bij medicatie.

Herstellen van vermoeidheid heeft tijd en bewustwording nodig om verbetering te geven. Uiteindelijk kan het een waardevolle ervaring en een positief keerpunt in je leven worden. Hoe kan Reiki hierbij helpen?

REIKI

Door negatieve ervaringen of onverwerkte emoties kunnen er blokkades in het lichaam ontstaan, waardoor de energie niet meer vrijelijk kan stromen. Door de zachte aanraking van de handen op het lichaam kunnen de spanningen oplossen. Als gevolg daarvan kan de energie weer vrijelijk stromen en zo het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer optimaal laten werken. Reiki geeft je wat je op dat moment nodig hebt.

Leave a Reply